Warning: mysql_query(): Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in [path]/includes/template/index.php on line 53

Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in [path]/includes/template/index.php on line 53

Warning: mysql_fetch_assoc() expects parameter 1 to be resource, boolean given in [path]/includes/template/index.php on line 54
Register Submit this form
 



Go Back   PS3Center.net Discussion Boards > PlayStation Chat > PlayStation 3 Discussion > Technical Support
Follow us on Twitter!
Connect with Facebook

User Name Yes! I'm over 13
   years old
Password
Confirm Pass Submit this form
Email Address
Confirm Email
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 08-11-2008   #1
"The New Guy"
Join Date: Nov 2008
Posts: 3
no sound!!!!!

please help! i got little big planet and my sound started going in and out. so i deleted all the game data and that did not work. ive tried all the sound options, ive reset to default, ive used multiple tvs and hdmi cables, still no sound. i talked to sony and they want $150 to send it back for repairs. does anybody have any other ideas i may not be thinking of?
ernsska is offline   Reply With Quote
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBCredits v1.4 Copyright ©2007 - 2008, PixelFX Studios