Warning: mysql_query(): Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in [path]/includes/template/index.php on line 53

Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in [path]/includes/template/index.php on line 53

Warning: mysql_fetch_assoc() expects parameter 1 to be resource, boolean given in [path]/includes/template/index.php on line 54
Register Submit this form
 



Go Back   PS3Center.net Discussion Boards > General Chat > Site Support
Follow us on Twitter!
Connect with Facebook

User Name Yes! I'm over 13
   years old
Password
Confirm Pass Submit this form
Email Address
Confirm Email
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 11-02-2009   #1
"The New Guy"
Join Date: Jan 2009
Posts: 17
Huge issues with this website

Yah I don't get what the deal is.
Everytime I try to make a comment, reply to a post, make a new thread it keeps asking for my password!

Also, I keep getting virus warnings from my AVG!

Finally, I log in, it says "thanks for logging in", then I try to do something and it brings up the sign in screen again? This site has some major issues!!
fLoOn34 is offline   Reply With Quote
Old 11-02-2009   #2
PCN Addict
Join Date: Aug 2007
Location: Over the river and through the woods
Posts: 716
PSN ID: AdventOfAnarchy
Just to kind of get the ball rolling, what browser do you use and what version?
__________________
http://www.ps3center.net/images/uplo...bar_member.jpg

"I am wearing my safety goggles, that is how serious I am about this game."
lloyd is offline   Reply With Quote
Old 11-02-2009   #3
The Creator
Site Admin
Michal's Avatar
Join Date: Sep 2005
Location: Montreal
Posts: 2,315
PSN ID: popiul99
Quote:
Originally Posted by fLoOn34 View Post
Yah I don't get what the deal is.
Everytime I try to make a comment, reply to a post, make a new thread it keeps asking for my password!

Also, I keep getting virus warnings from my AVG!

Finally, I log in, it says "thanks for logging in", then I try to do something and it brings up the sign in screen again? This site has some major issues!!
There you go! I was suspicious of some issues with logging in! I assume you were using an older version of Internet Explorer?

Let me know with more details on the issue and the "virus" warning.
__________________
Michal is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBCredits v1.4 Copyright ©2007 - 2008, PixelFX Studios