Warning: mysql_query(): Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in [path]/includes/template/index.php on line 53

Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in [path]/includes/template/index.php on line 53

Warning: mysql_fetch_assoc() expects parameter 1 to be resource, boolean given in [path]/includes/template/index.php on line 54
Register Submit this form
 



Go Back   PS3Center.net Discussion Boards > PlayStation Chat > PlayStation 3 Discussion > Technical Support
Follow us on Twitter!
Connect with Facebook

User Name Yes! I'm over 13
   years old
Password
Confirm Pass Submit this form
Email Address
Confirm Email
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 27-12-2008   #1
"The New Guy"
Join Date: Dec 2008
Posts: 1
2 TV screens with one PS3?

We're trying not to play with the vertical split screen. It's really confusing...
Can I have two different players use the same PS3 but with 2 TV screens?

If you have any suggestions, shoot 'em. Thanks. :)
gmilstein is offline   Reply With Quote
Old 27-12-2008   #2
SuperStaff
Join Date: Jun 2008
Location: Arizona
Posts: 3,118
PSN ID: soldierone
I know you can shoot the ps3 out to two differnt screens but to have it actually realise ok player 1 over here and player 2 over here has yet to be added i think. So in other words i dont think this is posibly unless sony releases an update via firmware or something.
Dustin S. is offline   Reply With Quote
Old 01-01-2009   #3
The Creator
Site Admin
Michal's Avatar
Join Date: Sep 2005
Location: Montreal
Posts: 2,315
PSN ID: popiul99
Most probably not possible. I don't think that the PS3 has anything integrated in the software which would be able to detect 2 monitors/tvs.
__________________
Michal is offline   Reply With Quote
Old 24-01-2009   #4
"The New Guy"
Join Date: Jan 2009
Posts: 17
No this can't happen. You can send the same signal to two screens, but it'll just be a clone image with the vertical or horizontal split window on both screens.
The only way this could be done is if you had two HDMI out puts on the PS3, something it was supposed to have but was reduced back to 1 just months before launch to cut back on production costs.

Just get a second PS3 and play eachother live, that's what I do!
Otherwise we're probably one more generation away from having dual output.
fLoOn34 is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBCredits v1.4 Copyright ©2007 - 2008, PixelFX Studios